03 Ιούν

To καλύτερο για σας … χωρίς γλουτένη!

Η γλουτένη είναι ένα είδος πρωτεΐνης που περιέχεται σε συγκεκριμένα δημητριακά, τα παράγωγά τους και αρκετές κατηγορίες επεξεργασμένων τροφίμων.
Σε φυσιολογικές συνθήκες διασπάται στο λεπτό έντερο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα ποσοστό όμως 0,06% του πληθυσμού πάσχει από δυσανεξία στη γλουτένη, η αντίδραση στην οποία προκαλεί την κοιλιοκάκη, που οδηγεί σε καταστροφή του τοιχώματος του λεπτού εντέρου, εμποδίζοντας την απορρόφηση από τον οργανισμό των θρεπτικών συστατικών των τροφών.

gluten free MR

βρείτε τα στα καταστήματά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *